Wanneer je een (kortings)code hebt ontvangen kun je deze invullen in je winkelwagen

Happy Box Spam Mail

SPAM MAIL

LET OP!

Er gaan verschillende varianten van een spam/phishing mail rond. Dit mailtje is niet van ons afkomstig, maar het is phishing mail. Dit is een vorm van internetfraude waarbij een onbekende partij aan uw gegevens probeert te komen voor de verkeerde doeleinden. Wij adviseren u dan ook om niet op het mailtje te klikken en zeker geen gegevens in te voeren. Mocht u in de toekomst twijfelen of een mailtje van ons is, dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Mocht u per ongeluk toch doorgeklikt hebben, neemt u dan contact op met de cyberpolitie. Voor meer informatie: https://www.politie.nl/themas/cybercrime.html

KENMERKEN PHISHINGMAIL (NEPACTIES)

 De e-mail is verzonden vanuit een ander e-mailadres dan happy@dehappybox.nl

 De Happy Box gebruikt geen SMS of WhatsApp voor winacties.

 De tekst in de e-mail probeert u te overtuigen om zo snel mogelijk actie te ondernemen. De nepactie zou bijvoorbeeld maar een aantal plaatsen hebben of binnenkort verlopen.

 De tekst in de e-mail bevat vaak spelfouten.

 Het adres onderaan de e-mail bevindt zich niet in Nederland.

 Er staat in kleine letters onder de 'Bevestig nu'-knop: De hier genoemde merken zijn NIET aangesloten op deze promotie.

Indien u een mail ontvangt met een andere afzender dan happy@dehappybox.nl dan betekent dit dat dit dus een phishingmail is. Heeft u zo een mail ontvangen? Lees hieronder wat u het beste kunt doen.

U HEEFT EEN PHISHINGMAIL ONTVANGEN - WAT NU?

1. Belangrijk: Klik op geen enkele link in de mail!
Het is belangrijk dat u op geen enkele link klikt in de mail, ook niet als er staat "meld u af" of "uitschrijven". Hiermee geeft u namelijk door dat het e-mailadres in gebruik is en zult u vaker dit soort e-mails ontvangen.

2. Markeer de e-mail als "spam" in uw mailbox.

3. Verwijder de e-mail uit uw mailbox.

4. Meld de phishing-mail bij uw provider. 
Bijna alle providers bieden informatie op hun website aan omtrent phishing. Daarom raden wij u aan om de website van uw internetprovider te raadplegen en het misbruik te melden.

5. Meld het bij de Fraudehelpdesk
Meld de phishing e-mail bij de Fraudehelpdesk. Dit kunt u hier doen. Zij kunnen eventueel verdere stappen ondernemen. Daarnaast toont de fraudehelpdesk voorbeelden van bestaande phishing-mails.

 

 

Liquid error (layout/theme line 105): Could not find asset snippets/judgeme_html_miracle.liquid